Exp-panelExp-panel

Dette er en arkivert forumtråd. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

Exp-panel

Vi har ett Exp-panel som har noen eksterne små paneler og instrumenter koblet til seg med slanger.Kan vi fjerne noen av de små panelene uten att panelet må resertifiseres.

Re: Exp-panel

Forumleder
Forumleder
For å kunne besvare spørsmålet korrekt, må vi ha ytterligere informasjon om overtrykkspanelet så som komplett merking og sertifikatreferanser. Er det f.eks. knyttet spesielle betingelser til bruken av dette utstyret, er eksterne paneler og instrumenter koplet i serie for gjennomspyling o.l.? Prinsippet er det ikke noe i veien for å fjerne tilkoplet utstyr under forutsetning av at gjennomspylingstiden ikke endres selv om utstyrets totale volum reduseres.

Re: Exp-panel

Ja,de eksterne panelene er koblet i serie for gjenomspyling.Og det er ingen spesielle betingelser knyttet til panelet.Så da kan jeg fjerne disse. Mvh Øyvind

Re: Exp-panel

Lars Bahr
Lars Bahr
Jeg har en sak som ligner på dette.
Vi ønsker å bygge om noe utstyr som er EXp beskyttet. Denne ombygningen vil endre volumet på boksen. Ombygningen vil føre til at boksen får mindre volum.
Er det slik å forstå at dette ikke er lov, eller er vi fortsatt innenfor loven pga. mindre volum?

Mvh.
Lars Bahr

Re: Exp-panel

Forumleder
Forumleder
Denne ombyggingen fører til at kapslingen må resertifiseres, selv om du minsker det frie indre volumet i kapslingen. Ref EXR-01 pkt. 10.3 og EXR-info 114/95
Jobbe i Trainor?

Trainor AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor