Maling på exe motorerMaling på exe motorer

Dette er en arkivert forumtråd. Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

Maling på exe motorer

EME
EME
Hva er kravene (malingspekken)på exe motorer?
Vi skal skifte 70% av våre siemensmotorer pga
korrisjon og de nye som nå er bestillt skal være like de eksisternde som ikke kan ha god nok maling.Er det en forskrift vi kan henvise til for å få disse motorene iht.rett malingsspekk?

Re: Maling på exe motorer

Forumleder
Forumleder
Vedlikeholdsnormen IEC 60079-17 pkt 4.5 sier at
"utstyrets metallkapsling skal, om nødvendig påføres et egnet beskyttende belegg som en forholdsregel mot korrosjon. Hyppigheten og beskaffenheten av slik behandling vil være bestemt av miljøet i omgivelsen".
Som dere har erfart så er den originale malingspekken til en rekke Ex motorer ikke god nok for "miljøer" offshore. Dette medfører at man må bestille en "offshore malingspekk" på slike enheter. Det er mange selskaper i dag som bestiller nye motorer, og sender disse direkte til et autorisert motorverksted for å få malt opp motorene før de installeres. Dere kan henvende dere til et autorisert verksted får å få en slik malingsspekk.
Jobbe i Trainor?

Trainor AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor